Hotel Maison Colbert Member of Meliá Collection

Montparnasse, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd till centrum: 0 m
  • Flygplats Paris CDG (CDG): 32.6 km (41 mins)

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här charmiga boutique-hotellet ligger i den spännande storstaden Paris, på Seines fassionabla vänstra strand, på en lugn gata nära Notre Dame. Det ligger bara några få steg från les Quartiers Latin och Boulevard Saint Germain, och är en perfekt utgångspunkt för er som vill upptäcka det historiska Paris och ha de viktigaste sevärdheterna i grannskapet, inklusive museerna eller den romantiska ön Saint-Louis med sina oräkneliga mysiga bistros. Självklart kan gästerna också njuta av utsikten mot en av världens mes imponerande katedraler. Stadens centrala järnvägsstationer ligger nära till, Gare du Nord 5km och Gare de l'Est 4km och Gare de Lyon ca 2 km från hotellet. De närmaste tunnelbanestationerna är Maubert Mutualité (L10), St Michelle (L4 eller RER C och B (pendeltåg)), och Hotel de Ville (L!). Det är ca 20 km till Orly och ungefär 35 km till flygplatsen Chales de Gaulle.

Det här fullständigt renoverade hotellet har 39 rum på 4 våningar av vilka 36 är singelrum, 2 är sviter och en lägenhet. Den vackra, luftkonditionerade byggnaden, dateras tillbaka till tidigt 1880-tal och faciliteterna inkluderar en elegant lobby med hissar, kassaskåp, valutaväxling och en 24h reception. Dessutom finns ett TV-rum, ett café, en lobbybar och en restaurang. Mot avgift kan gästerna koppla upp sig mot WLAN internet och utnyttja room- och tvättservice.

Rummen i fransk stil har badrum med hårtork, telefon, satellit-/kabel-TV, radio och internet. Dessutom finns centralvärme, individuellt reglerad luftkonditionering, minibar och kassafack.

Gästerna kan välja sin frukost från en buffet. Bokning av frukostpension är möjlig.

Hotellet nås lätt med expresståg, taxi eller limousineservice från både Orly och Charles de Gaulle. Från båda flygplatserna kan gästerna ta RER B regionaltåg till St. Michelle/Notre Dame stationen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider