Neptun Hotel

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Antalya (AYT): 67.0 km (1 hour 6 mins)
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 109 km (1 hour 49 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger i närheten av havet, i Side centrum, i en livlig stadsdel. Boendet är en ideal utgångspunkt för strandturister eller familjer som vill lära känna semesterorten. I den direkta närheten finns en rad nattklubbar, barer, affärer och restauranger. Den närmsta flygplatsen är Antalya (AYT) som ligger ungefär 65 km bort.

Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 30 lägenheternana. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). I lägenhetshotellets finns bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en väckningstjänst, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av motorbåtåkning. Som en del av lägenhetshotellets sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bordtennis och dart. Efter en lång dag kan gästerna varva ned i wellnessavdelningen, var ett spa och en hamam erbjuds. Som kostnadspliktiga möjligheter ses räknas massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en matsal, en frukostsal och en bar. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Till frukost och middag kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider