Sun Resort

Herceg Novi, Montenegro Flagga - Montenegro

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • DistanceToBeach:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/montenegro/herceg-novi/sun-resort/
  • DistanceToTown: 400 m

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Sun Resort är en mycket trevlig semesteranläggning med bästa tänkbara läge i den trivsamma staden Herceg Novi. Här erbjuds en sol- och badmiljö utöver det vanliga. Från hotellet, som ligger på första parkett framför havet, har du promenadavstånd till allt vad den underbara staden Herceg Novi har att erbjuda i form av spännande arkitektur, mysiga små gränder, restauranger och affärer.

På Sun Resort erbjuds ett flertal olika boendealternativ. Här kan du välja mellan boende i dubbelrum med eller utan balkong/terrass, mindre dubbelrum "Economy" utan balkong eller rymliga familjerum. Alla rum har ett särskilt system för att reglera rumstemperaturen (baserat på havsvatten) kombinerat med kylaggregat. Oavsett vilken typ av boende du väljer så är frukostbuffé inkluderat i priset. Hotellets restaurang har såväl inomhus- som terrasservering där du kan avnjuta dina måltider i en härlig atmosfär (halvpension kan bokas mot tillägg).

Från poolområdet har du en underbar utsikt över Adriatiska Havet och här finns såväl vuxenbassäng som barnpool. Solsängar, parasoll och poolhanddukar är inkluderat i priset och sol- och badmiljön är härligt inbjudande. Anläggningen erbjuder också ett modernt hälsocentrum för lite extra njutning och välbefinnande med möjlighet till olika typer av behandlingar (mot avgift). I hälsocentrat har du tillgång till bastu och jacuzzi utan extra kostnad.

Sun Resort är helt enkelt en komplett semesteranläggning som erbjuder ett bekvämt och fräscht boende i såväl dubbelrum som lägenheter, fina faciliteter och en ypperlig semestermiljö.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider