Hotel Sofia

Tolo, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 0 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/peloponnesos/tolo-nafplio/hotel-sofia/
  • DistanceToTown: 50 m
  • Aircondition
  • Bar
  • DistanceToBeach: 0 m

Hotellbeskrivning

Hotel Sofia ligger precis vid strandkanten i den pittoreska grekiska semesterorten Tolo. Här bor du med all inclusive light  och kan njuta av det direkta strandläget liksom fantastisk havsutsikt från restaurangen. Det är inte konstigt att många återvänder till den mysiga miljön som hotellet skapat för sina gäster – Hotel Sofia passar såväl barnfamiljer som par som vill ha en skön och bekväm semester med massor av sol och bad. 

Restaurang
Under vistelsen på Hotel Sofia ingår all inclusive light. Här njuter du av såväl grekiska specialiteter som internationella rätter medan du bjuds på en fantastisk havsutsikt. I baren kan du avnjuta svalkande drycker från tidig förmiddag till sent på kvällen.

Aktiviteter
Närheten till stranden ger dig de bästa förutsättningarna för en härlig sol- och badmiljö. Gratis solstolar ingår och från hotellet är det bara några steg till det klarblå vattnet. En kort promenad uppför en mindre backe når du Tolos mysiga utbud av affärer och tavernor. Besök även hamnstaden Nafplio som ligger 10 minuter från Tolo med buss eller taxi. Vill du upptäcka Aten kan du antingen boka en utflykt med Solresor eller ta dig på egen hand. Till Aten tar det cirka två timmar.

Rummen
På Hotel Sofia bor du bekvämt i dubbelrum som är utrustade med luftkonditionering, kylskåp, telefon, Tv, kassafack, gratis WiFi och balkong. Dubbelrummen kan antingen bokas med havsutsikt eller utsikt mot omgivningarna. På Hotel Sofia kan du även specificera vilken våning du önskar bo på.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider