Lägenhet Nives - Supetar

Supetar, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Restaurang: 80 m
  • Bad: 400 m
  • Centrum: 100 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 80 m

Hotellbeskrivning

Lägenhet Nives är centralt belägen i hamnstaden Supetar på den norra delen av Brac. Lägenheten finns i ett rustikt stenhus mitt i ett lummigt område med trevliga promenadstråk och nära till en liten klapperstensstrand. En kort promenad från huset hittar man Supetars charmiga marina där det även finns trevliga restauranger och uteserveringar. Supetar har goda förbindelser med staden Split på fastlandet där det både finns shopping och sevärdheter som Diocletianus palats, så det är en perfekt plats att kombinera lugnt skärgårdsliv med livlig storstad.

Lägenhet

Modernt inredd lägenhet (ca 42 m²) med många bekvämligheter för 2-5 personer. Lägenheten har en terrass (8 m²) och består av ett kombinerat kök och vardagsrum med en bäddbar fåtölj (90 x 200 cm) samt två sovrum, det ena med dubbelsäng (180x 200 cm) och det andra med en våningssäng (90 x 200 cm). Badrum med dusch och wc.

Lägenheten är luftkonditionerade och har Wi-Fi, terrass och satellit-TV. Köket är utrustat med elspis, kylskåp, frys och kaffebryggare. Badrum med dusch, wc och tvättmaskin. Den bäddbara fåtöljen rekommenderas för 1 barn upp till 12 år.

Måltider

Ingår ej.

Bad

Klapperstensstrand.

Övrigt

Renoverat 2015. Ej reception. Ägaren bor i huset. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker en gång i veckan. Gratis Wi-Fi. Spjälsäng. Huset har en trädgård med trädgårdsmöbler och en grill som gästerna kan använda. Färjor till Split avgår ofta, en tur- och returbiljett kostar ca 70:-.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider