Iliada Beach Hotel

Gouvia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 10 m
  • Flygplats Korfu (CFU): 10.8 km (21 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för strandturister, i Gouviá centrum, direkt på den offenliga stenstranden. Den närmsta busshållsplatsen ligger ungefär fem minuter till fots från boendet (300 m). Till flygplatsen Corfu - Kerkyra (CFU) är avståndet ca. åtta km.

Boendet har 54 rum och 20 dubbelrum. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder ett kassaskåp, ett växelkontor, ett TV-rum, en biluthyrning, tvättservice, en tvättautomat, en hotelldoktor och en rökruta. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt).

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering (avgiftsbelagt), ett centralstyrt värmesystem och en fläkt. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Rummen är utrustade med en queensizesäng och en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Dessutom finns ett skrivbord och ett kassaskåp tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, satellit-TV, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och hårtork.

På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. På huset finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, beachvolleyboll, jetskiåkning och spa, ett gym, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental bufféfrukost, lunch och middag. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider