Valamar Meteor Hotel

Makarska, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • barnklubb

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Valamar Meteor Hotel är ett modernt och populärt hotell i grönskande omgivningar med pinjeträd och det ståtliga berget Biokovo i bakgrunden. Tittar du ut över havet ser du de vackra öarna Brac och Hvar. Hotellet har med utmärkt läge längs strandpromenaden som är kantas av kaféer, barer och gatustånd. Till ortens centrum har du kort promenadavstånd.

Hotellet består av en huvudbyggnad samt två flyglar med stilfull och tidsenlig inredning, och rymmer bl a trevliga sällskapsutrymmen, restaurang och bar. Ett par kvällar i veckan under högsäsong bjuds gästerna på underhållning på hotellterassen.

På solterrassen som omgärdar poolområdet finns en poolbar som också serverar enklare rätter. Här kan du varva salta dopp i havet med pool plask i infinitypoolen. Solstolar och parasoll vid poolen är gratis för hotellgäster. Badhanddukar mot deposition. För familjens yngsta finns en separat barnpool med vattenlek och vattenrutschkana. Till klapperstens stranden nedanför hotellet släntrar du på någon minut.

På hotellet finns en bufférestaurang med olika teman och show cooking, där du kan se på när kockarna lagar mat. Många av råvarorna är lokalproducerade och ger dina smaklökar minnen av underbara smaker från Medelhavet. Alla måltider serveras i bufféform.

Valamar Meteor Hotel har ett fräscht luftkonditionerat motionsrum samt wellness med inomhuspool, olika bastur, bubbelbad samt möjlighet till enklare skönhetsbehandlingar.

Hotellet erbjuder barnklubben Maro med lekrum och olika aktiviteter på dagtid samt minidisco på kvällen. Här finns också en multimedia game lounge med olika spel.

Vill du hålla igång ska du prova på hotellets aktivitetsprogram från morgon till kväll (sex dagar i veckan). Testa vattenaerobics, vattengympa och eller jogging och powerwalking. Du kan också delta i olika turneringar med boll.

Så här bor du

Rymliga, ljusa och eleganta inredda rum.

Luftkonditionering, uppvärmning, kassafack, sat-tv, telefon, Internet, minibar, vattenkokare, hårtork, dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, inomhus-/utomhuspool, solstolar, strandservice (mot avgift), gym, bastu (mot avgift), spa (mot avgift), bar, underhållning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), begränsat antal.

Tillval

Barnsäng förbokas, € /natt.

Annat

Turistskatt ingår.

9 våningar, hiss.

Frinätter

10% rabatt i perioden 23/3-29/4 2024.

Ankomst

Reception 24 tim. Incheckningstid: 14:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider