Nautilus Lanzarote

Puerto del Carmen, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Lanzarote (ACE): 5.0 km (7 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger nära en sandstrands, i Puerto del Carmen. Turistiska sevärdheter Puerto del Carmens nås efter ca. tre km. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Lanzarote (ACE) är avståndet ca. tre km.

Lägenhetshotellet har 69 rum som lätt nås med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På lägenhetshotellets finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Balkong är standard i flesta rummens. Gästerna sover i en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Kokvrån i rummet är väl utrustad med ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

I en av de två till viss del tempererade sötvattenbassängerna utomhus kan gästerna avnjuta en skön balans av aktivitet och avspänning. För de små finns ett speciellt badområde. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Vid poolen finns en snackbar. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på boendet är cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, minigolf, golf, fiske och ridning. Ett flertal vattensporter som vindsurfing, draksurfning, segling, snorkling och dykning och katamaransegling erbjuds mot en extra avgift. Lägenhetshotellet erbjuder gym, bordtennis, biljard och squash. Hotellet förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, en skönhetssalong och ett solarium. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café, en bar och en pub. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Till frukost väntar en rik buffé. Till middag kan gästerna avnjuta rätter från a la carte-utbudet. Det är även möjligt att beställa från middagmenyn. Dieträtter och glutenfria måltider förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder lägenhetshotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider