Arabel Design Apartments

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 27.2 km (29 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Arabel Design Apartments Berlin placerar dig mitt i Berlin, en 8 minuters promenad från Neue Nationalgalerie och 14 minuter från Potsdamer Platz. Detta lägenhetshotell ligger 2,3 km från Kaufhaus des Westens och 2,6 km från Checkpoint Charlie.

Boendet har en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, transferservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng, en kingsize-säng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp, en spis, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I rummen ligger dagstidningen redo. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider