West Point Airport Hotel

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Verona (VRN): 2.5 km (5 mins)

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger cirka 1,5 km från Verona-Villafranca internationella flygplats och erbjuder god tillgång till det nationella vägnätet med motorvägen bara några minuter bort. Verona Nord-korsningen på motorväg A22 (Brennero-Modena) ligger cirka 5 km bort, Verona Porta Nuovas tågstation cirka 9 km och Veronas utställningscenter cirka 7 km. Gästerna kan nå Veronas centrum på cirka 8 km och Gardasjön på cirka 25 km. De närmaste hållplatserna för kollektivtrafiken ligger cirka 10 minuters promenad från hotellet.

Hotellet öppnade 2006 och har ett lugnt läge perfekt för komfortmedvetna affärsresenärer såväl som för semesterfirare med höga krav. Hotellet erbjuder 81 rum, 5 mötesrum för 10 till 180 personer med modern konferensteknik och separata ytor för kaffemottagningar, fika och lättare måltider till lunch och middag. Luftkonditionerade anläggningen har en lobby med 24-timmars reception och utcheckning service, ett säkert hotell, en bar och en restaurang. Wi-Fi, rumsservice och inomhusparkering (mot avgift) och utomhusparkering finns också.

De bekväma rummen är välutrustade med eget badrum, hårtork, minibar, värdeskåp, satellit-TV och internetuppkoppling, individuellt reglerad uppvärmning och luftkonditionering och en telefon med direktanknytning.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider