Villa Ariana - Postira

Brač, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • A/C
  • Restaurang: 400 m
  • Bad: 50 m
  • Centrum: 600 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 300 m

Hotellbeskrivning

Drömläge vid stranden!

Villa Ariana med sitt fantastiska läge - mycket närmre havet tycks man inte kunna bo i en lägenhet! Beläget i utkanten av den charmiga och pittoreska orten Postira, omgiven av olivlundar och vinodlingar samt med havet som närmsta granne. Huset omges av en grönskande trädgård som inger ett ljuvligt lugn och från balkongen är det fri utsikt över stranden och det kristallklara Adriatiska havet. Koppla av med en god bok, ta en promenad i pinjeskogen, tänd grillen, njut av den ljumma medelhavskvällen och njut av den förföriska solnedgången - allt i en gemytlig atmosfär som är präglad av slappa dagar och salta bad.

Utmärkt läge och fantastisk havsutsikt!

Lägenheter

Fräscha och ljusa tvårumslägenheter (ca. 29 m²) för 2-3 personer med trivsam inredning. Lägenheterna består av ett sovrum med dubbelsäng och ett kombinerat vardagsrum och kök med bäddsoffa för 1 person. Kök med matplats, kylskåp, kokplattor, kaffebryggare, mikrovågsugn och enklare köksutrustning. Luftkonditionering, Satellit-TV, gratis Wi-Fi och badrum med dusch och wc. Alla lägenheter har balkong med ljuvlig utsikt över havet.

Bad

Klapperstensstrand.

Måltider

Ingår ej.

Övrigt

Byggt 2007, totalt 5 lägenheter fördelat på 2 våningar. Sängkläder och handdukar samt avresestädning ingår. Byte av handdukar sker 1 gång i veckan. I trädgården finns en grill som bekvämligt kan nyttjas av gästerna. Bilderna är exempelbilder, alla lägenheter har snarlik möblering. Gratis parkering. Nivåskillnader i terräng.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider