Novotel Phuket Resort

Patong beach, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Phuket (HKT): 33.9 km (54 mins)

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Novotel Phuket Resort är ett härligt hotell bestående av nio byggnader, beläget på en höjd ovanför stranden. Resorten ligger inbäddad i en stor tropisk trädgård med tjusig utsikt över Patong Beach centrum och Kalim stranden. Här bor du i ljusa, rymliga och bekväma rum inredda med en blandning av modern och traditionell thailändsk design. Alla rum har trådlöst Internet, balkong, platt-TV, minibar och kassafack. I rummen finns också te-och kaffe faciliteter, DVD spelare samt dricksvatten på flaska. Vissa rumstyper har våningssäng. Anläggningen har ett unikt poolområde i tre nivåer med solterraser, solstolar och parasoll. Poolen längst ner har en avdelad barndel samt en poolbar som serverar enklare snacks. Du kan välja och vraka mellan flera restauranger på anläggningen. Här serveras läckra fisk och skaldjur, tillagade i medelhavsstil och fina traditionella thailändska rätter på restaurangen ”Ruen Thong”. I huvudrestaurangen ”Coffee House” serveras din frukost och senare på dagen kan du prova på en meny av internationella rätter. Hotellets två barer lockar med exotiska cocktails och fin utsikt. Du kan också koppla av med en massage- eller skönhetsbehandling i hotellets spa eller hålla igång och köra ett pass i det välutrustade motionsrummet. För de minsta finns Kid´s Club, lekplats och lekrum.Till stranden skall en trafikerad väg korsas. Hotellet har egen shuttlebuss.

Till centrum av Patong Beach har du ca 15 minuters promenad. Där väntar ett brusande nattliv och bra shopping. Till Phuket flygplats är det lite drygt 35 km. OBS! Hotellet renoveras i tidsperioden april-november 2016.

Läge

På en kulle ovanför Kalim bukten.

Så här bor du

Luftkonditionering, kassafack, sat-tv, telefon, Internet, minibar, vattenkokare, hårtork, bad/dusch och wc. Balkong.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, utomhuspool, solstolar, strandservice (mot avgift), gym, bastu, spa (mot avgift), tennis, bar, Internet-hörna, lekplats.

Annat

Daglig städning ingår. Sänglinne och handdukar ingår. Deposition € .

3-5 våningar, hiss.

Ankomst

Incheckningstid: 14:00, utcheckningstid: 12:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider