Delfinia Resort Hotel

Kolymbia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • gym
  • Avstånd strand: 30 km
  • Flygplats Rhodos (RHO): 29.3 km (33 mins)
  • Distance Beach: 500mKolymbia25kmRhodosflygplatsca30km

Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har svensk guideservice på Rhodos. Under perioden 1 juni – 27 oktober erbjuder vi en engelsk- och finsktalande guideservice.

Delfinia Resort är ett trevligt All Inclusive-hotell, beläget i Kolymbia. Här trivs både stora och små och hotellet passar perfekt för familjer, par och vänner som vill bo bra med måltider inkluderat.

Hotellet har flera pooler att välja mellan och vattenrutschbanor för både stora och små. Oavsett om du vill koppla av i en solstol under ett parasoll eller tävla med barnen i vattenrutschbanorna finns det möjlighet för det. Vill du hellre bada i havet ligger stranden en kort promenad bort. Tröttnar du på att sola kan du träna i hotellets gym.

Vistelsen är med All Inclusive och fyra kvällar i veckan serveras spännande temarätter (grekiskt, italienskt, fisk, mexikanskt).

Kolymbias centrum ligger ca 2,5 km från hotellet där huvudgatan består av en lång allé kantad med eukalyptusträd, restauranger, butiker och små mysiga tavernor.

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Tänk på att uppkopplingen oftast är både långsam och instabil, och att det inte går att streama filmer och liknande.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider