Hotel Helgeand Wisby

Visby, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

Hotellbeskrivning

Välkommen till Hotel Helgeand Wisby - En Medeltida Oas i Hjärtat av Visby

Upptäck en unik hotellupplevelse mitt i centrala Visby, där Hotel Helgeand Wisby tar dig tillbaka i tiden och omfamnar charm och historia. Inrymt i en av stadens äldsta byggnader och omgivet av ett förtrollande parkområde, är detta en plats där det moderna möter medeltidens elegans.

Hotel Helgeand Wisby stoltserar med sin historiska aura och ligger endast tre minuters promenad från Stora Torgets pulserande restaurangliv. Dess närhet till den magnifika domkyrkan ger gästerna en unik känsla av Visbys rika kulturarv. Här har du nära till restauranger, shopping, sevärdheter och Visbys nattliv.

Alla 20 rum på hotellet är unika, inget är det andra likt. Harmoniskt inredda i rustik medeltida anda i syfte att skapa en lugn och fridfull miljö. Du bor i någon av våra byggnader från 1200-, 1600 – eller 1800-talet. Varje byggnad andas sin historia. Alla rum är modernt och bekvämt inredda med sängar från Carpe Diem och har eget badrum med dusch och toalett, utrustade med lyxiga badrumsprodukter från Rituals. Vissa rum har badkar i sovrummet. Alla rum har TV, minibar, säkerhetsskåp och hårtork. Det ingår alltid frukost, wifi och städning.

Börja dagen på bästa sätt med vår populära frukost, där vi strävar efter att använda så många lokala råvaror som möjligt. Vi bakar också mycket själva för att säkerställa en autentisk och smakfull start på dagen.

Parkering finns på innergården mot avgift. Denna betalas direkt till hotellet.

Hundar är välkomna på hotellrummen dock ej i restaurangen eller gemensamma utrymme. Kostanden per vistelse är 250 sek. Kontakta hotellet direkt efter bokning och meddela att du har hund med dig för att säkerställa att det finns plats för hunden.

Så här bor du

Sat-tv, Internet, hårtork och bad/dusch.

Ankomst

Incheckningstid: 15:00 - 20:00, utcheckningstid: 11:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider