Viking Nona Beach Hotel -

Kemer, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Antalya (AYT): 61.6 km (1 hour 7 mins)
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 224 km (3 hours 32 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta familjevänliga hotell ligger bara 20 m från stenstranden, i Kemer centrum, i en livlig stadsdel. Boendet är en ideal utgångspunkt för strandturister eller familjer som vill lära känna semesterorten. Den närmsta flygplatsen är Antalya (AYT) som befinner sig ca. 60 km bort.

De 93 rummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). I hotellet finns bagageförvaring, ett kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Boendet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Hotellet har en härlig trädgård med lekplats. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (avgiftsbelagt) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. På boendet erbjuds ett rikt program av idrottsaktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, golf, fiske och ridning samt bågskytte (mot en extra kostnad). Ett flertal sporter, däribland vattensporter som kajakpaddling och snorkling och vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, motorbåtåkning, trampbåtåkning, bananbåtåkning, kanotpaddling, segling, katamaransegling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Bordtennis inomhus kan gästerna boendet i form. Hotellet wellnesserbjudanden innefattas av spa, en bastu och solarium. En miniklubb och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en matsal och en bar. Gästerna skäms bort i den rökfri restaurangen. Restaurangen är utrustad med både klimatanläggning och barnstolar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. För gästerna ingår både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider