Kresten Palace Hotel

Kallithea, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 18.9 km (23 mins)

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Kresten Palace som kombinerar traditionell arkitektur med en modern stil är beläget på en höjd med panoramautsikt över havet i den lugna orten Kalithea. Med stora välskötta lummiga trädgårdar och ytor finns det utrymme för både avkoppling och aktiviteter.

Hotellets poolområde omges av vackra palmer och med en liten ö i mitten är det ett tropiskt paradis för avkoppling. Eller varför inte delta i någon av de sportaktiviteter som ordnas för både vuxna och barn på förmiddagen? Det finns något för alla! Det finns även ett modernt gym, en lekplats, minigolfbana och strandvolleyboll. Självklart anordnas kvällsunderhållning några dagar i veckan från juni till och med september.

Kresten Palace har flera rymliga rumstyper att välja mellan, alla i modern stil med jordnära färger. Standardrum på 23 kvadratmeter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och balkong eller terrass. Familjerum på 35 kvadratmeter består av ett rum med plats för upp till fyra personer. Havsutsikt och WiFi mot tillägg.

Deluxerum är på mellan 25 till 35 kvadratmeter och med swimup pool bjuder på fler faciliteter så som kaffe och tekokare samt WiFi.

På hotellets moderna och eleganta huvudrestaurang Olympia serveras Medelhavsinspirerad frukost och middag i buffetformat vid bokning av frukost eller halvpension. Vad sägs om en god drink efter middagen? Då är baren Stardust rätt plats med glasväggar från golv till tak och fantastiska vyer över hav och bukt. I poolbaren hittar du förfriskningar och enklare rätter.

Kresten Palace har en privat strand där solstolar och parasoll ingår för hotellets gäster.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider