Pierre & Vacances Residence Cap Cassis Calanques

Marseille, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • uppvärmd pool
  • A/C

Hotellbeskrivning

Roquefort la Bédoule är en liten stad som ligger mellan Medelhavet och topparna St Baume och Garlaban. Byn ligger i ett vinproducerande område i Frankrike som ska tilldelas en AOC, det franska certifikatet för kontrollerad ursprungsbeteckning. Det är en idealisk plats, halvvägs mellan Aubagne och Cassis och inte långt från Marseille, för att utforska de vackra landskapen i Côte Bleue och dess orörda Calanques.

Residenset ligger i en lugn miljö mitt bland pinjeträden, 7 km med bil från Cassis, 11 km från La Ciotat och 24 km från Marseille.

Alla lägenheter har luftkonditionering, fullt utrustat kök och balkong eller terrass. Utomhuspoolen (ej uppvärmd) och plaskdammen är öppna från mitten av maj till mitten av september.

Residenset erbjuder en parkeringsplats (parkeringsplatser i mån av plats) och el-laddningsstationer, Husdjur är välkomna mot uppvisande av ett husdjurspass (10 euro per husdjur och dag).

Närliggande sevärdheter: Cassis är en fiskehamn i Medelhavet i södra Frankrike. Den överskuggas av ett sekel gammalt slott och är känd för sina sandstränder och Calanques, smala vikar inramade av branta kalkstensklippor. I hamnen finns pastellfärgade byggnader, kaféer och restauranger. Lokala vingårdar är kända för att producera Cassis vita vin. Vandringsleder går längs den enorma, steniga udden Cap Canaille för panoramautsikt över havet.

Läge

Boendet ligger 7 km från Cassis, 11 km från La Ciotat och 24 km från Marseille.

Så här bor du

Luftkonditionering, kassafack, sat-tv, Internet, kaffekokare, vattenkokare, brödrost, diskmaskin, hårtork och bad/dusch.

Byggnadens faciliteter

Reception, utomhuspool, öppen 15 maj-15 september, Wi-Fi, parkering, lekplats.

Tillval

Barnsäng förbokas, € /natt. Husdjur mot avgift, € 10.

Annat

Slutstädning och köksstädning utförs av gästen annars betalas € . Sänglinne och handdukar ingår. Turistskatt/miljöavgift betalas på plats. Deposition € 200.

Ankomst

Incheckningstid: 17:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider