Living Hotel De Medici by Derag

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • spa
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 8.6 km (14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Living Hotel De Medici placerar dig mitt i Düsseldorf, ett stenkast från Andreaskirche och K20 K21 Art Collection. Detta hotell i lyxstil ligger 0,1 km från Mahn- und Gedenkstätte für die Opfer des Nationalsozialismus och 0,1 km från Kunsthalle Düsseldorf.

Boendet har 170 rum som lätt nås med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en biluthyrning, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Huset erbjuder rökfria rum.

På terrassen finns bekväma solstolar. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, spa, en bastu, ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Gästerna serveras kulinariska upplevelser från morgon till kväll: frukost och lunch. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider