Corendon Plaza Amsterdam Airport Hotel

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 6.1 km (11 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Flygplatshotellet erbjuder ideala omgivningar för affärsresenärer och befinner sig en kort promenad från centrum Badhoevedorp.

Så sent som år 2019 byggdes hotellet. Boendet har 207 rum, 12 juniorsviter och fem sviter som lätt nås med fyra hissar. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, en bankomat, transferservice, 11 Konferensrum, ett businesscenter, en konferensservice, en bankettsal och en brandvarnare står till förfogande för gästerna. Tack vare tillgången till internet i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla sig uppdaterade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". I affären kan mat köpas. I souvenirshoppen bjuds möjligheten att få med sig några minnen hem. Boendet gäster är hjärtligt välkomna att koppla av i trädgården. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet mot avgift. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Extrasängar tillhandahålles mot en extra avgift. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon och en TV-apparat, gör semestertillvaron än mer bekväm. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork, badrockar och en telefon finns här. Något särskilt gästerna i badrummen kosmetika. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. På huset erbjuds även spa, en bastu och ett ångbad, samt cykelåkning/mountainbikeåkning och massagebehandlingar (avgiftsbelagt). Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, en bar och en lobbybar. I restaurangen (icke-rökare, buffé och à la carte) kommer gästerna skämmas bort. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Det finns vegetariska rätter och halalkost. Mot en kostnad förbereder köket även dieträtter. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider