Hotel THB Niagara

Playa de Palma, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Avstånd strand: 200 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 7.9 km (10 mins)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för strandturister, i Playa de Palma centrum, endast några ögonblick från en offentlig sandstrand. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik.

Hotellet har 142 rum som lätt nås med två hissar. I receptionen står engelsk- och tysktalande personal redo för alla eventuella frågor. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt).

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av poolutsikten. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. En telefon, satellit-TV och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och hårtork. Kosmetika och ett urval av handdukar ordnar med särskild komfort i badrummen. Här finns möjligheten att boka fyra rullstolsanpassade rum. Huset erbjuder rökfria rum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. På solterrassen finns både solstolar och parasoller.

I den gemytliga restaurangen intar gästerna kulinariska läckerheter (buffé och luftkonditionering). Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En omväxlingsrik buffé erbjuds frukost och middag. Man kan även beställa från menyn, som även inkluderar specialkost som glutenfria måltider, vegetariska rätter, laktosfri kost och vegankost. Därutöver erbjuder boendet även snacks. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider