W Dubai - Mina Seyahi

Jumeirah Beach, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 250 m
  • Flygplats Dubai (DXB): 40.6 km (43 mins)
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 98.3 km (1 hour 2 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Water park

Hotellbeskrivning

Hotellet är idealt för vuxna som vill vara för sig själva under semestern och ligger i centrala Dubai.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 318 rökfria rum. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Boendet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Hotellet erbjuder självklart även en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Förutom en mataffär och en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, en dygnet-runt-öppen-roomservice, en väckningstjänst, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och en hotelldoktor. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och projektor tillgängligt. För konferenser, föredrag eller sammanträden står fyra rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en kingsize-säng. Det går även att boka separata sovrum. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Dessutom finns ett kassaskåp och ett skrivbord och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Härtill kommer strykjärn med strykbräda och en byxpress. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv, en radio, en uttagsadapter, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I utomhusbassängsområdet är vattnet skönt tempererat och sörjer för en sund badupplevelse. Nervkittlande färder i vattenrutschkanan, uppfriskande drycker i poolbaren och välgörande muskelavslappning i bubbelpoolen – i badområdet erbjuds badupplevelser för alla smaker. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds i huset är tennis, beachvolleyboll, volleyboll, basket och ridning. Hotellet tilltalar även vattensportutövare med trampbåtåkning och kajakpaddling. Som en del av boendet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, biljard och gymnastik. I huset finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar. Hotellet har flera underhållningserbjudanden, däribland en miniklubb, livemusik och ett disco.

På boendet finns ett café och en bar. I de åtta luftkonditionerade restaurangerna väntar ett härligt matutbud och gästfrihet gästerna. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. All-inclusive-gästerna erbjuds alkoholfria drycker och snacks. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter, glutenfria måltider och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholhaltiga drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider