Stäng

Byt lösenord

Stäng

Bli medlem på Destination.se

Resmål och kategorier

Resmål:

Pris

Valt maxpris: 51 835 kr

1 036 kr 51 835 kr

Hotellönskemål

Researrangör

Det pris som visas är det billigaste alternativet just nu, för en vuxen, vid bokning av en resa för minst två vuxna. Tänk på att priset kan påverkas av researrangören när du beställer.

Läs mer om Barcelona Om resmålet

Kataloniens huvudstad Barcelona är en av världens mest tätbefolkade städer, och ett av svenskarnas favoritresmål bland världens storstäder.
Hit flyger varje år tusentals svenskar för att uppleva stadspuls, uteliv, kultur, shopping – och dessutom en lång sandstrand för sol och bad.

När det gäller kultur är det svårt att överträffa Barcelonas alla sevärdheter.
Några av de mest fantastiska är alla spår av en av stadens stora konstnärer, mästerarkitekten Antoni Gaudí. Ett exempel är den ofärdiga jättekyrkan Sagrada Família med sina tinnar och torn, som tronar över Barcelona likt ett sagoslott. Parken Parc Guëll är också väl värd ett besök.
För att uppleva folklivet får du inte missa att promenera längs Las Ramblas. Gågatan samlar alla möjliga personligheter - gatumusikanter, artister, turister och lokalbor trängs bland försäljare, uteserveringar och tidningsstånd. Stämningen är intensiv och häftig.
Är du fotbollsintresserad är ett besök på fortbollsarenan Camp Nou nästan ett måste. Här ser du det omåttligt populära hemmalaget FC Barcelona spela inför sina tusentals fans. Häftigast blir det när de möter ärkerivalerna Real Madrid i mästermötet ”El Classico”.
Till Barcelona kan det löna sig att flyga och boka hotell separat. Ofta blir det billigare än att boka en charter– eller paketresa.

Land:
Spanien
Huvudstad:
Madrid
Officiellt språk:
Spanska, katalanska
Statsskick:
Monarki
Valuta:
Euro
Största religion:
Kristendom/katolicism
Dölj
0 hotell
Bevaka

Vi kan tyvärr inte hitta några resor som matchar din sökning.

Testa att ändra din sökning och försök igen.